Memories // Beagle Quirks

I always say photos are memories
It is often you’r most beautiful, most important moments and people that you want to keep forever. But sometimes it’s the ever-present moments that you need to be aware of. Because what if they don’t exist anymore. This year is such a year that you wake up for that.

With us these are our sweet beagles for 14 & almost 16 years we can enjoy them. And more and more I am aware that every day is a present with them. And more and more often I find myself taking pictures of their quirks and everyday behavior

So is our “youngest” (14), she loves her blanket. She likes to snore under it. And if she can’t get under the blanket, she looks at you intently as long as she wants to say “Come and help me with this”. What a dog and I hope to enjoy her for a long time.

In loving memory
A few months after I wrote this spotlight message. Is our oldest beagle a few days after we turn her 16! birthday passed away. We have been able to enjoy her beagle pranks for 16 years and we will miss her so much! But I’m so glad I took so many pictures of her, so many memories.


—————————————

Herinneringen // Beagle Eigenaardigheden

Foto’s zijn herinneringen zeg ik altijd.
Het zijn vaak je mooiste, belangrijkste momenten en personen die je wilt bewaren voor altijd. Maar soms zijn het juist de altijd aanwezige momenten waarvan je even bewust moet zijn. Want wat als die er niet meer zijn. Dit jaar is zo’n jaar dat je daar even voor wakker geschud word.

Bij ons zijn dat onze lieve beagles al 14 & bijna 16 jaar mogen we van ze genieten. En steeds meer ben ik me van bewust dat elke dag een cadeautje is met ze. En steeds vaker betrap ik me op dat ik foto’s maak van hun eigenaardigheden en dagelijks gedrag

Zo ook onze “jongste” (14), ze houd van haar dekentje. Ze snurkt er graag onder. En als het haar niet lukt onder deken te komen, kijkt ze je net zolang doordringend aan of ze wil zeggen “Kom help me even hiermee”. Wat een portret en wat hoop ik nog lang van haar te genieten!

In liefdevolle herinnering
Een paar maanden nadat ik dit spotlight berichtje geschreven had. Is onze oudste beagle een paar dagen nadat we haar 16! verjaardag hebben mogen vieren overleden. 16 jaar hebben we van haar beagle streken mogen genieten en wat zullen we haar missen! Maar wat ben ik blij dat ik zoveel fotos gemaakt heb van haar, zoveel herinneringen.

Photos

Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagle
©DianaVanNeck

 

 

 

Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagles
©DianaVanNeck
Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagles 2
©DianaVanNeck