Memories // Beagle Quirks

Photos, I always say, are memories
They often capture your most beautiful, significant moments and people, preserving them forever. Yet sometimes, it’s the ever-present moments that you need to be consciously aware of. Because what if those moments are no longer there? This year is one of those years that wakes you up to this reality.

For us, it’s our dear beagles, 14 and almost 16 years old, with whom we’ve been fortunate to share our lives. Increasingly, I’ve become aware that every day is a gift with them. And more and more often, I find myself capturing photos of their quirks and daily behaviors.

Take our “youngest” one (14), for example. She loves her blanket. She loves to snuggle underneath it and snooze. And if she can’t manage to get under the blanket, she’ll gaze at you with a penetrating look, as if to say, “Could you please help me with this?” What a character she is, and how I hope to enjoy her company for a long time to come!

In loving memory
A few months after I wrote this spotlight post, our oldest beagle passed away, just a few days after celebrating her 16th birthday! We had the privilege of enjoying her beagle antics for 16 years, and how we will miss her! But I’m so grateful for having taken so many photos of her, so many memories.


—————————————

Herinneringen // Beagle Eigenaardigheden

Foto’s zijn herinneringen zeg ik altijd.
Het zijn vaak je mooiste, belangrijkste momenten en personen die je wilt bewaren voor altijd. Maar soms zijn het juist de altijd aanwezige momenten waarvan je even bewust moet zijn. Want wat als die er niet meer zijn. Dit jaar is zo’n jaar dat je daar even voor wakker geschud word.

Bij ons zijn dat onze lieve beagles al 14 & bijna 16 jaar mogen we van ze genieten. En steeds meer ben ik me van bewust dat elke dag een cadeautje is met ze. En steeds vaker betrap ik me op dat ik foto’s maak van hun eigenaardigheden en dagelijks gedrag

Zo ook onze “jongste” (14), ze houd van haar dekentje. Ze snurkt er graag onder. En als het haar niet lukt onder deken te komen, kijkt ze je net zolang doordringend aan of ze wil zeggen “Kom help me even hiermee”. Wat een portret en wat hoop ik nog lang van haar te genieten!

In liefdevolle herinnering
Een paar maanden nadat ik dit spotlight berichtje geschreven had. Is onze oudste beagle een paar dagen nadat we haar 16! verjaardag hebben mogen vieren overleden. 16 jaar hebben we van haar beagle streken mogen genieten en wat zullen we haar missen! Maar wat ben ik blij dat ik zoveel fotos gemaakt heb van haar, zoveel herinneringen.

Photos

Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagle
©DianaVanNeck

 

 

 

Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagles
©DianaVanNeck
Memories - Beagle Quirks - Sleeping beagles 2
©DianaVanNeck