Do you know Fy! ?

Fy! is an international online shop for wall decoration, furniture and cool accessories. A few weeks ago I received an email from one of their Senior Assistant Art Buyers. They were interested in my photos and if I wanted to collaborate with Fy! How fantastic is that!

Of course I wanted this! After immediately getting started with my first selection of photos. Is my artist page now LIVE!

At Fy! you can now buy beautiful art prints, decorative pillows and phone cases with my photos. And soon more photos will be added, so even more choice.

And you know what’s super interesting? Fy! has NO SHIPPING COSTS, how cool is that.

Curious, check out my Fy! shop
www.iamfy.co/shop/diana-van-neck

—————————————

Kennen jullie Fy! ?

Fy! is een internationale online shop voor o.a. muurdecoratie, meubels en leuke gave accessoires. Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van één van hun Senior Assistant Art Buyers. Ze waren geïnteresseerd in mijn foto’s en of ik wilde samenwerken met Fy! Hoe leuk is dat!

Uiteraard wilde ik dit wel! Na meteen aan de slag te gaan met mijn eerste selectie foto’s. Mijn artiestenpagina staat nu LIVE!

Bij Fy! kan je vanaf nu mooie art prints, sierkussen, telefoonhoesjes en nog veel meer leuke items kopen met mijn foto’s. En binnenkort komen er nog meer foto’s bij, nog meer keus dus.

En weet je wat super interessant is? Fy! heeft GEEN VERZENDKOSTEN, hoe tof is dat.

Nieuwsgierig, kijk dan bij mijn Fy! shop
www.iamfy.co/shop/diana-van-neck


My Artist page at Fy!

 

www.iamfy.co/shop/diana-van-neck
www.iamfy.co/shop/diana-van-neck