Hibiscus

Summermood
I can hardly wait for the sun’s rays to grow warmer again, allowing us to relish the beautiful flowers, the buzzing bees & bumblebees, and the splendid butterflies in our garden. This weekend marks the start of daylight saving time (in the Netherlands), so the first step toward summer is once again taken.

Beautiful Hibiscus flower
Speaking of beautiful summer blooms, last year, this splendid Hibiscus blossomed exquisitely in my garden. I was sitting comfortably in my own yard, savoring the moment, and it caught my eye how the sunlight delicately embraced this Hibiscus flower. The sunlight gently graced the flower, and by capturing the light at a certain angle, I achieved a stunning bokeh in the background. Naturally, I immediately grabbed my camera, for I couldn’t let this summer scene slip away.

Can’t wait for summer?
Infuse your home with summer vibes right now by bringing in this lovely Hibiscus or explore my other summer and floral photos. Take a look and click below at one of my Print on Demand shops for fine art prints, posters, wallpaper, decorative cushions, mugs, wine coolers, and numerous other fantastic products!

Werk aan de Muur, Society6, Fy! and RedBubble

—————————————

Hibiscus

Zin in de zomer
Ik kan niet wachten tot de zonnestralen weer warmer worden en we in onze tuin kunnen genieten van de mooie bloemen, de zoemende bijen & hommels en de prachtige vlinders. Dit weekend begint de zomertijd (in Nederland) dus de eerste stap naar de zomer is weer genomen .

Kleurige Hibiscus bloem
Over mooi zomerbloemen gesproken. Deze prachtige Hibiscus bloeide vorig jaar super mooi in mijn tuin. Ik zat heerlijk in mijn eigen tuin te genieten en het viel me op dat het zonlicht prachtig op deze Hibiscus bloem viel. Het zonlicht viel zachtjes op de bloem en doormiddel van het licht in een bepaalde hoek op te vangen kreeg ik een prachtige bokeh op de achtergrond. Uiteraard heb ik meteen mijn camera gepakt, want dit zomers plaatje mocht ik niet laten gaan.

Kan je niet wachten tot de zomer?
Haal de zomer nu in huis met deze mooie Hibiscus of bekijk mijn andere zomerse en bloemen foto’s. Kijk en klik hier onder bij één van mijn Print on Demand shops voor fine art prints, posters, behang, sierkussens, bekers, wijnkoelers en vele andere toffe producten!

Werk aan de Muur, Society6, Fy! en RedBubble

 

Hibiscus Flower in the summer
©DianaVanNeck
Hibiscus fine art photography on Wall
©DianaVanNeck // Society6 , Fy! & Werk aan de Muur // Wall Art

 

 

Summertime Pink Hibiscus Flower | Wine Chiller
©DianaVanNeck // Society6 // Wine Chiller

 

 

Summertime Pink Hibiscus Flower | Throw Pillow
©DianaVanNeck // Society6 & Fy! // Throw Pillow