Guardian Angel

A guardian angel is something we could all use at this moment. I encountered this little angel years ago in one of the many beautiful churches in Rome, Italy. I was wandering around the magnificent church when I felt as though I was being watched. I followed that feeling and looked up. There, this little angel was looking right at me! So beautiful, I was instantly captivated by this guardian angel.

Since then, this guardian angel has been hanging in our hallway. And I continue to gaze at it. Of course, I wish for all of you to have the protection of this angel as well. I hope that you, just like me, are enchanted by its sweet gaze.


Love it?

Do you want this little angel on your wall, on a pillow, a phone case, or another cool product? You can! Take a look and click below at one of my Print on Demand shops.

Werk aan de Muur, Society6, Fy! and RedBubble

—————————————

Beschermengel

Een beschermengel die kunnen we op dit moment allemaal wel gebruiken. Dit engeltje ben ik jaren geleden tegen gekomen in één van de vele mooie kerken in Rome, Italië. Ik liep rond in de prachtige kerk en ik had het gevoel dat ik aangekeken werd. Ik volgde dat gevoel en keek op hoog. Daar keek deze kleine engel me recht aan! Zo mooi, ik werd direct geraakt door dit beschermengeltje.

Sindsdien hangt deze beschermengel in onze hal. En ik blijf er naar kijken. Uiteraard gun ik jullie de bescherming van deze engel ook. Ik hoop dat jullie net zo als ik betoverd zijn door zijn lieve blik.


Love it?

Wil je dit engeltje ook aan je muur, op een kussen, telefoonhoesje of op een ander gaaf product? Dat kan! Kijk en klik hier onder bij één van mijn Print on Demand shops.

Werk aan de Muur, Society6, Fy! en RedBubble

 

 

Guardian angel
©DianaVanNeck