Guardian Angel

A guardian angel we could all use right now. I encountered this angel years ago in one of the many beautiful churches in Rome, Italy. I walked around the beautiful church and I had the feeling that I was being looked at. I followed that feeling and looked up high. There this little angel looked right at me! So beautiful, I was immediately touched by this guardian angel.

This guardian angel has been hanging in our hall ever since. And I keep looking at it. Of course I also grant you the protection of this angel. I hope you are as enchanted as I am by his sweet look.


Love it?

Do you also want this angel on your wall, on a pillow, phone case or on another cool product? Which can! Look and click below at one of my Print on Demand shops.

Werk aan de Muur, Society6, Fy! and RedBubble

—————————————

Beschermengel

Een beschermengel die kunnen we op dit moment allemaal wel gebruiken. Dit engeltje ben ik jaren geleden tegen gekomen in één van de vele mooie kerken in Rome, Italië. Ik liep rond in de prachtige kerk en ik had het gevoel dat ik aangekeken werd. Ik volgde dat gevoel en keek op hoog. Daar keek deze kleine engel me recht aan! Zo mooi, ik werd direct geraakt door dit beschermengeltje.

Sindsdien hangt deze beschermengel in onze hal. En ik blijf er naar kijken. Uiteraard gun ik jullie de bescherming van deze engel ook. Ik hoop dat jullie net zo als ik betoverd zijn door zijn lieve blik.


Love it?

Wil je dit engeltje ook aan je muur, op een kussen, telefoonhoesje of op een ander gaaf product? Dat kan! Kijk en klik hier onder bij één van mijn Print on Demand shops.

Werk aan de Muur, Society6, Fy! en RedBubble

 

 

Guardian angel
©DianaVanNeck