RedBubble

Weekend!
And what better way to start your weekend than with good news. I like to take pictures of cool objects and beautiful places. Purely selfish to myself. Quite a shame actually. I think I can make others happy with that too. So I started looking into selling my work so that you can enjoy it at home as well.

Print on Demand shops
This has already resulted in Society6 and Werk aan de Muur. But since today I can proudly add RedBubble to this list. They also sell such cool products. For example, Wall Art, like Fine Art Prints, Canvas, Posters. And other products like Laptop Sleeves, Clocks, Bags and even a puzzle for our puzzlers among us 😉 and so much more.

I suggest take a look. And let me know what you think. Of course, new photos are added regularly.

Curious, check out my RedBubble shop

More information about my Print on Demand shops. Please check out my Fine Art Print shop page.

—————————————

RedBubble 

Weekend!
En hoe kan je weekend beter starten dan met goed nieuws 😊. Ik maak graag foto’s van gave objecten en mooie plekken. Puur egoïstisch voor me zelf. Best zonde eigenlijk. Daar kan ik andere ook blij mee maken dacht ik. Dus ik ben me er in gaan verdiepen om mijn werk te verkopen, zodat jullie er ook van kunnen genieten thuis.

Print on Demand shops
Dit resulteerde al in Society6 en Werk aan de Muur. Maar sinds vandaag mag ik met trots RedBubble ook aan dit rijtje toevoegen. Ze verkopen ook zulke toffe producten. Bijvoorbeeld kunst aan de muur, zoals Fine Art Prints, Canvas, Posters. En andere producten zoals laptop hoezen, klokken, tassen en zelfs een puzzel voor onze puzzelaars onder ons 😉 en zo veel meer.

Ik stel voor neem een kijkje. En laat me weten wat je ervan vind. Uiteraard komen er regelmatig nieuwe foto’s bij.

Nieuwsgierig, kijk dan bij mijn RedBubble Shop

Meer informatie over mijn Print on Demand shops. Kijk dan op mijn Fine Art Print shop pagina.

Shop Page