Een bijzonder moment

In verwachting zijn is een bijzondere ervaring en waarom zou je van zo’n mooie ervaring geen mooie tastbare foto’s maken? De mooiste bolle buik heb je vanaf de 32ste t/m 37ste week. Als je met je mooie buik op de foto wilt, probeer dan in deze periode je zwangerschapsfotoshoot af te spreken. Op deze pagina kun je een goed beeld krijgen van mijn zwangerschapsfotografie. En wat is er nog mooier om na je zwangerschap, je prachtige pasgeboren babytje op de foto te zetten. Dat maakt het helemaal af toch? Kijk voor even op de newborn pagina voor mooie baby foto’s.

Bijzondere ervaring

Vanaf 32 t/m 37 weken

Voor maar €150,-

inclusief 8 digitale foto's

De kosten

De kosten voor een zwangerschaps fotoshoot in mijn studio is €150,- hierbij inbegrepen is een uur fotografie en 8 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer). Wil je een fotoshoot op locatie? Informeer dan naar de prijzen.

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak.

Kies je voor een zwangerschaps fotoshoot, wat trek je dan aan?

Het allerbelangrijkste is dat iets kiest waar je je goed, prettig en mooi in voelt. Als je je niet helemaal prettig voelt in wat je gekozen hebt, dan is dit zichtbaar in de foto’s. 

Uiteraard gaat het bij een zwangerschaps fotoshoot vooral om de buik, pas daarop je outfit aan. Wat ik afraad zijn shirts met drukke prints, dit levert vaak onrustige foto’s op en lijd erg af. Mooie kleuren combinaties zijn creme/beige/wit en zwart. Jeans en effen strakke t-shirts doen het altijd goed. Oude jeans die net niet dicht kunnen staan erg stoer op de foto. 

Denk verder aan b.v. een mooie zwart of witte strapless tops/bandeau of een grote heren blouse, waarvan we alleen de bovenste knoopjes dicht doen. Maar ook een mooi passend lingerie setje is erg belangrijk.

Nog even een tip, hou rekening met de kleding die je draagt voorafgaand aan de fotoshoot. Te strakke kleding en ook sieraden geven strepen/afdrukken op je huid. Dit zou erg jammer zijn als ze zichtbaar zijn op de foto.

Vergeet de accessoires niet!

Accessoires kunnen je foto net een ander tintje geven, denk aan b.v. sieraden. Maar pas op dat niet ‘too much’ is, het gaat om jou en je buik.

Dit geldt ook voor make-up. Gebruik een beetje make-up, doormiddel van mascara komen je ogen er mooier uit. Make-up en/of foundation met glitters raad ik echt af, door het licht kunnen deze raar gaan reflecteren. Matte foundation raad ik juist aan voor eventuele glans op het gezicht te voorkomen.

Als je een bijzonder attribuut hebt, zoals bijvoorbeeld een bloem, lint, knuffel of schoentjes. Neem deze gerust mee.