Dat ben ik…

Een mooi portret van jou? Geen probleem. Maar dan? Wat voor portret foto zou je willen? Een mooie kleuren foto met mooi zacht licht. Of vind je een zwart/wit foto met harde schaduwen wel heel erg gaaf! Of wil je iets heel anders, iets creatiefs? En heb je misschien een super gaaf idee in je hoofd? Laat het me weten, dan denk ik met je mee en maken we er iets gaafs van. Ook een idee, laat je kind eens van een andere kant zien, lekker buiten en heerlijk zichzelf met iets wat typisch voor zijn of haar persoontje staat.

Wat ook net zo belangrijk is. Waar ga je de foto voor gebruiken? Voor je website, social media, voor op de muur of misschien wil je een gave boekcover of albumart hebben. Dit alles kan mee beslissen in de soort fotoshoot die we gaan doen. Uiteraard is alles van te voren te bespreken telefonisch of op afspraak in mijn fotostudio in Zutphen.

Social Media Portret

Iedereen weet dat de eerste indruk erg belangrijk is. Maar tegenwoordig is de eerste indruk niet altijd meer het moment dat je elkaar voor het eerst ziet. Het begint al op de Sociale Media. Ben je aan het solliciteren, naast je brief en CV wordt er tegenwoordig ook gekeken hoe je jezelf op Sociale Media profileert. Een goede, zakelijke profielfoto is dan een pré!

Een fotoshoot met als doel een mooie profielfoto. Voor maar € 50,- krijg je 1 digitale foto in 2 formaten (15×15 cm en één bestand dat je kan gebruiken voor al je Social Media).

Portretshoot, een profielfoto (Social Media Portret) van een jonge vrouw voor Social Media.

Profesioneel

Cadeautje voor je zelf

Voor maar €150,-

inclusief 8 digitale foto's

Profielfoto nu €50,-!

voor al je social media's

De kosten

De kosten voor een fotoshoot in mijn fotostudio is €150,- hierbij inbegrepen is een uur fotografie en 8 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer). Wil je een fotoshoot op locatie? Informeer dan naar de prijzen.

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak.

Zwartwit portret van kind / meisje - Portretshoot - Diana van Neck -Fotograaf Zutphen

En wat trek je dan aan?

Het allerbelangrijkste is dat je iets kiest waar je je goed, prettig en mooi in voelt. Als je je niet helemaal prettig voelt in wat je gekozen hebt, dan is dit zichtbaar in de foto’s. Gaat je kind op de foto? Kies iets waar hij of zij zich lekker in kan bewegen.

Denk bij het uitzoeken van de outfit(s) aan de kleuren die bij elkaar passen. Denk aan b.v. neutrale kleuren of kies gezamenlijk een basis kleur als het om een groepsfoto gaat.

Wat ik afraad zijn shirts met drukke prints, dit levert vaak onrustige foto’s op en lijd erg af. Jeans en effen t-shirts doen het altijd goed.

Maar vergeet de make-up en accessoires niet

Accessoires kunnen je foto net een ander tintje geven, denk aan sieraden, hoeden, sjaaltjes of bijvoorbeeld een muziekinstrument of de lievelingsknuffel van je kind. Maar pas op dat het niet “too much” is, het gaat natuurlijk om jou of jouw kind.

Dit geldt ook voor make-up. Gebruik een beetje make-up, doormiddel van mascara komen je ogen er mooier uit. Make-up en/of foundation met glitters raad ik echt af, door het licht kunnen deze raar gaan reflecteren. Matte poeder of foundation raad ik juist aan!