Portretshoot

De kosten voor een portretshoot in mijn fotostudio is €150,- hierbij inbegrepen is één uur fotografie en 8 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer). Wil je een fotoshoot op locatie? Informeer dan naar de prijzen. Kijk voor meer foto’s op de portretpagina.

Social Media Portret

Een fotoshoot met als doel een mooie profielfoto voor je Social Media. Voor maar €50,- krijg je 1 digitale foto in 2 formaten (15×15 cm en één bestand dat je kan gebruiken voor al je Social Media).

Zwangerschaps fotoshoot

De kosten voor een zwangerschaps fotoshoot in mijn fotostudio is €150,- hierbij inbegrepen is één uur fotografie en 8 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer). Wil je een fotoshoot op locatie? Informeer dan naar de prijzen. Kijk voor meer foto’s op de zwangersschapspagina.

Newbornshoot

De kosten voor een newbornshoot is €250,- hierbij inbegrepen is een 3 à 4 uur fotografie en 15 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer). Kijk voor meer foto’s op de newborpagina.

Wil je een fotoshoot 20 km vanaf mijn fotostudio, dan vraag ik een kilometervergoeding van 35 ct per km. 

Meer Informatie

Mijn prijzen zijn zonder verrassingen, vaste pakketen met vaste prijzen. Duidelijk toch? Uiteraard als je meer foto’s wilt is dit mogelijk. Elke extra digitale foto kost €20,-. Omdat er voor prints erg veel mogelijk is zijn deze prijzen op aanvraag.

Creative

Misschien heb je het al gezien. Op de overzichtspagina is een kopje met ‘Creative’, deze foto’s zijn mijn eigen creatieve uitspattingen of mooie onderwerpen die ik op reis tegen kom. Sommige van deze foto’s zijn te koop voor decoratieve of commerciële doeleinde. Heb je interesse in deze foto’s mail me dan voor meer informatie.

Heb je verder nog een vraag? Wil je meer informatie weten over mij en mijn fotografie? Of over de prijzen? Bel of mail mij voor informatie of een afspraak. Tot snel!

Diana van Neck Photography

Eefde • 06  24 85 71 96

fotografie@dianavanneck.nl