Een mooie fotoshoot van je pasgeboren baby

De eerste weken vliegen voorbij en het hele kleine babytje wordt al snel wat groter. Die puurheid is zo snel weer voorbij. Er is niks mooiers zo’n klein puur mensje te mogen fotograferen in een prachtige baby & newborn fotoshoot. En snelle mooie herinnering bewaard gebleven voor nu en voor later.

De beste periode voor newborn fotografie is tussen de 5de en 21ste dag na geboorte. Op deze leeftijd, zijn ze nog diepslapend, liggen ze in mooie opgekrulde pose en laten ze zich meestal makkelijk positioneren. De Newborn fotoshoot neemt 3 à 4 uur in beslag en kan in mijn warme studio in Zutphen plaatsvinden of bij jullie thuis. Ik werk wel graag met natuurlijk licht en een groot raam is gewenst.

“Wat is er nou mooier, een prachtige herinnering van je (newborn) baby op z’n puurst!”

Een prachtige herinnering

Vanaf de 5e t/m 21e dag na de geboorte

Voor €250,-

inclusief 15 digitale foto's

De kosten

De kosten voor een newbornshoot is €250,- hierbij inbegrepen is een 3 à 4 uur fotografie en 15 digitale hoge resolutie foto’s (via WeTransfer).

Wil je een fotoshoot 20 km vanaf mijn studio, dan vraag ik een kilometervergoeding van 35 ct per km.

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak.

Informatie

De Newbornshoot neemt 3 à 4 uur in beslag. Ik neem alle tijd voor de fotografie en er is alle ruimte voor de voeding en verschoningsmomentjes.

Vooraf bespreek ik met jullie het liefst telefonisch wat jullie wensen zijn, zodat ik er rekening mee kan houden met de fotoshoot. De Newborn shoot kan in mijn warme studio in Zutphen plaatsvinden of bij jullie thuis. Ik werk graag met natuurlijk licht en een groot raam is gewenst.

Wat doe je je baby aan voor de fotoshoot

Bloot is altijd goed, als je voor een rompertje of een t-shirtje kiest, let dan op dat ze mooi aansluit. Als het te groot is gaat het kreukelen. Of denk aan een leuk, lief of grappig mutsje, hoedje of haarbandje. Je kan ze zelf meenemen, ik heb er zelf ook diverse klaar liggen.

Heb je een speciaal dekentje of een mooie sjaal. Leuk! Hier kunnen we je baby lekker in wikkelen. Ook hier geldt dat ik diverse  mooie doeken en sjaals heb liggen.

Wanneer boek je de Newbornshoot?

Het is belangrijk om de Newbornshoot te reserveren als je zwanger bent, zodat je sowieso op tijd bent. De beste periode is wanneer je rond 18 – 25 weken zwanger bent.

Rekening houdend met de uitgerekende datum boek ik de afspraak in en uiteraard hou ik er rekening mee dat dit 2 weken voor of na de uitgerekende datum kan zijn.

Als je mooi op tijd boekt, kan er wellicht ook een mooie Zwangerschapsshoot worden gemaakt.